Tilbud til borgere med demens og deres pårørende

demens

Information om fremtidige arrangementer vil løbende blive lagt ind.

Se desuden fanerne: 'Tilbud til borgere med demens' samt 'Tilbud til pårørende til borgere med demens'.

Læs vores flyer for arrangementer i efteråret - du finder den nederst på siden!

Invitation til Demensfællesskabet Østjyllands julefest

Kære deltagere og pårørende.

December måned nærmer sig med hastige skridt, og vi vil gerne fejre julemåneden sammen med jer! Derfor inviteres I til julefrokost, julebanko, julesang og julehygge.

Dato: mandag d.2/12.

Tidspunkt: kl.11 – 16.

Sted: Fristedet i Skæring, Plantagevej 14, 8250 Egå.

Program for dagen:

• Kl.11.00: Velkomst med gløgg og julesang
  • Kl.12.oo: Vi spiser lækker julefrokost
  • Kl.13.30: Julebanko
  • Kl.14.3o: Risalamande
  • Kl.15.00: Dans og kaffe med småkager.
  • Kl.16.00: Tak for i dag og rigtig glædelig jul!
  • Pris: 50 kr. som betales ved indgangen.

Tilmelding: senest mandag d.25/11 til aktivitetsmedarbejder, Mia Johannesen, telefon 52101936 eller på mail til mia@alzheimer.dk.

Hvis du har behov for kørsel til/fra julefesten, så oplys dette ved tilmelding. Vi arrangerer gerne fælles kørsel i både Aarhus, Syddjurs, Favrskov og Odder!

Demensfællesskabet Østjylland har en række gode aktiviteter

Demensfællesskabet Østjylland er et åbent tilbud for mennesker med en demenssygdom og deres pårørende. Her har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og få rådgivning og støtte til at håndtere hverdagen med demens.
De forskellige aktiviteter og arrangementer er åben for mennesker med demens og deres familie, pårørende og venner i både Aarhus, Syddjurs, Favrskov og Odder kommune. Du er velkommen til at deltage i alle aktiviteter i alle kommuner.
Projektet er støttet af SATS- puljemidler og samarbejder med Alzheimerforeningen.

Der er fællespisning, dans, gåture samt meget andet godt på programmet når Demensfællesskabet Østjylland byder ind til aktiviteter.

Se hjemmesiden for oplysninger om kommende aktiviteter: https://demensfællesskabet-østjylland.dk/aktiviteter/

Demensfællesskabet Østjylland er også på Facebook https://www.facebook.com/Demensfællesskabet-Østjylland-160353147978321/ hvor du også kan læse om alle de spændende tiltag der er rundt omkring.

Opdateret: 15-11-2019 08:53