Martin Madsens Vej - ny etape

24 velbeliggende villagrunde i ny udstykning i Frihedskæmperkvarteret i Hornslet

UDSTYKNINGEN OMFATTER FØLGENDE GRUNDE:

MARTIN MADSENS VEJ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 31, 33, 35 OG 37, 8543 HORNSLET

Hvor ligger grundene?

Grundene er beliggende på Martin Madsens Vej i Hornslet.

Grundstørrelserne ligger fra 750 m2 til 1.041 m2. Grundene er selvstændigt udmatrikuleret. Der må opføres og indrettes én bolig på hver parcel. De anførte priser er mindstepriser.

Grundene er omfattet af lokalplan 415, der kan ses her.

Hvorfor vælge Hornslet?

Hornslet er en driftig handels- og erhvervsby med ca. 5.500 indbyggere. Med en beliggenhed tæt på Djurslandsmotorvejen og E 45 kan man være i Århus på blot 25 min. Lufthavnen ligger bare 20 minutters kørsel fra Hornslet og med letbanen, kan du være på Århus Hovedbanegård på 30 min. Letbanen har afgange flere gange i timen i dagtimerne. Dette gør, at man på den ene side føler storbyen Aarhus med alle dens tilbud er tæt på samtidig med, at man kan være bosiddende i landlige og rolige omgivelser med frisk luft. Her er alt, hvad man skal bruge: skole, flere daginstitutioner, rigtig gode handelsmuligheder, fritidsbeskæftigelser bl.a. i forbindelse med idrætshallerne, rideklubber, uddannelsesmuligheder (VUC) samt biograf- og kulturhuset Kom Bi.

Saglsmateriale

Nederst på denne side finder du udbudsmaterialet (bl.a. betingelser, budskema, fortrydelsesblanket og servitut om byggepligt mv., der er tinglyst på samtlige grunde i udstykningen).

Spørgsmål vedrørende byggeri på grunden stilles til byggeri@syddjurs.dk

Hvordan køber jeg en grund?

Grundene sælges til salg med de anførte priser som mindstepriser.

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme. Størrelsen af disse afgifter fastsættes af forsyningsselskaberne. Regn- og spildevand skal separatkloakeres. Syddjurs Kommune har betalt 145.085,18 kr. inkl. moms pr. grund i tilslutningsbidrag, som skal betales ud over købesummen.

Hvis man vil købe på en grund, skal man sende udfyldt købsaftale samt underskrevet oplysning om fortrydelsesret  pr. mail til grundsalg@syddjurs.dk eller pr. alm. post til Syddjurs Kommune, Teknik og Miljø Sekretariatet, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Opdateret: 24-01-2020 08:36