Borgerservice og Administration - COVID-19

Borgerservice, sagsbehandling, kommunens administration

Borgerservice har åbent for fremmøde efter aftale fra torsdag den 28. maj 2020

• Har du brug for en tid til kørekort, så bestilles den via kommunens hjemmeside på www.syddjurs.dk/borger/koerekort
  • Har du brug for en tid til pas, så bestilles den via kommunens hjemmeside på www.syddjurs.dk/borger/pas
  • Har du brug for en tid til andre ting, så ring til vores CallCenter på tlf. 87535000

Hvis du har brug for hjælp til at bestille tid via hjemmesiden, så er du velkommen til at ringe til CallCenteret på tlf. 87535000

Borgerservice på biblioteket i Hornslet er fortsat lukket, vi forventer at kunne åbne i løbet af uge 23, følg med på hjemmesiden hvor vi vil informere så snart det er muligt.

Sagsbehandling og kommunens administration

Kommunens administration har lukket for fysisk fremmøde, med mindre det er efter aftale.

Den kommunale sagsbehandling fortsætter under de nye rammer. Man må dog forvente længere sagsbehandlingstid.

Har du spørgsmål til din sag, kan du fortsat kontakte os via hovednummeret inden for normal arbejdstid.

Opdateret: 26-05-2020 14:30