Ny sti under Løgtenvej i Hornslet

Lokation: Løgtenvej Hornslet

Beskrivelse af projektet:

Syddjurs Kommune etablerer i perioden fra den 22. juni til den 3. juli tunnel under Løgtenvej i Hornslet. Tunnelen etableres for at skabe en god og sikker skolevej for borgerne i den sydlige del af byen. Samtidig giver den nye tunnel en sikker og bedre adgang for resten af byen til blandt andet Skrald Skov. Området ved Vendehøj/Frihedskæmperkvarteret er gennem de seneste år blevet udbygget med over 120 boliger, og flere er på vej.

I forbindelse med arbejdet vil Løgtenvej være spærret mellem rundkørslen ved Vendehøj og Hornbjergvej, og frem til Falckvej. Alle ejendomme på strækningen kan i hele perioden komme til og fra deres ejendom.

Der vil i perioden være omkørsel via Eskerodvej. Kommunen har opfordret virksomheder i oplandet til Hornslet til at benytte andre ruter i denne periode, af hensyn til omkørslen. Der er henvist til ruten over Voldum og E45.

Ud over arbejdet med selve tunnelen, omlægges der samtidig ledninger, som krydser Løgtenvej nogenlunde samme sted.

Undervejs i forløbet vil man som borger kunne opleve, at der ikke er folk, som arbejder på stedet. Det skyldes ikke at arbejdet er gået i stå, men at den beskyttende fugtmembran skal hærde, inden entreprenøren kan bygge jorden op omkring konstruktionen.

Projektet påbegyndes: uge 25

Budget for projektet: 2,5 mio kr

Status på projektet: Etablering af tunellen forløb planmæssigt og Løgtenvej er åben.

Der er udført arkæologiske undersøgelser på arealet hvor stien til Vendehøj skal etableres. Arbejdet med etablering af stien kan derfor starte efter sommerferien.

Forventet slutdato: uge 27

Projektleder for Syddjurs Kommune: Lars Bonde